Love 4 Shrimps, de naam zegt het al “liefde voor garnalen”.

In 2001 begon de hobby met een bakje wilde bijtjes. Naast de japonica en de vuurgarnaal één van de drie soorten garnalen die er toen te koop waren. Door de jaren heen is onze liefde voor garnalen uitgegroeid tot Love 4 Shrimps.

Al bijna 20 jaar houden en kweken wij met veel plezier garnalen, kreeften, slakken en vissen. Onze kweekgroepen komen uit stabiele kleurvaste groepen van gerenommeerde kwekers uit diverse landen. Om de gezondheid, de kleur en de kwaliteit van onze kweekgroepen op peil te houden voegen wij geregeld dieren uit andere lijnen toe en selecteren wij op lichaamsbouw en kleur.
Wij voeren onze dieren hoogwaardig kwaliteitsvoer en gezonde variaties van aanvullend voer zoals natuurproducten.

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten Neocaridina en Caridina garnalen, zowel op leidingwater als op osmosewater, maar ook voor kreeften, slakken en vissen. Vanzelfsprekend hebben wij voor ieder dier de juiste voeding. U vindt bij ons ook diverse aquariums, filters, bodems, osmose apparaten, waterverbeteraars, natuurproducten, schuilplekken, stenen en een complete aquariumlijn voor uw Kallaxkast. Daarnaast hebben wij diverse soorten mos, aquariumplanten en bucephalandra’s die worden ingekocht met een plantenpaspoort.

Wanneer je al een aantal jaartjes meeloopt heb je, naast hele mooie ervaringen, ook veel minder leuke ervaringen. Ongenode gasten in de bak zoals Planaria, zuigwormen en Green Fungus…. Een hele groep die omvalt zonder aanwijsbare redenen…. Hele mooie “High grade” Neocaridina’s kopen en alleen kleurloze of bruine nakweek krijgen uit die dure groep omdat het importgarnalen bleken te zijn….. Ook wij hebben daar helaas mee moeten dealen. Met deze, door eigen ervaringen, opgedane kennis helpen wij u graag wanneer u een vraag of een probleem heeft. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op of kijk op het informatieplein op deze website.

Love 4 Shrimps is importeur/distributeur van TIMA en Terra-Natur.eu en sinds juli dit jaar officieel Dennerle dealer.
Per 1 december 2020 hebben wij de distributie van Aqua-Tropica/Dr. Shrimp overgenomen van Dierect.
Marco en Eveline, bedankt voor jullie vertrouwen in ons.

Wij staan ingeschreven bij de NVWA, zijn in het bezit van een fytosanitair registratienummer, hebben een bedrijfsauthorisatie voor het zelfstandig uitgeven van plantenpaspoorten en zijn beiden in het bezit van het diploma ‘vakbekwaamheid houderschap vissen’.

Love 4 Shrimps is dé webshop voor alles wat u nodig heeft om uw dieren datgene te kunnen bieden wat zij nodig hebben.